07-12

- Ski-TV -

Direktebilder med tilhørende værinformasjon gir deg et reelt inntrykk av hvordan skiforholdene er på de beste ski-destinasjonene i landet, akkurat nå. 

12-14

Ørneparet, Baron og Baronessen, har holdt hus i reiret sitt på smøla i flere år. Det er snart hekkesesong og vi følger med på forberedelsene. Direkteoverføringen er gjort av Streambird.no som har lang erfaring innen natur-streaming.

14-16

I dette unike direktesendte programmet blir vi med havfisketråleren Hermés og dens mannskap ut på fiske. Usminket, uredigert og ærlig får seerne tatt del i denne tradisjonrike næringen på en måte som tidligere kun har vært reservert fiskerne selv. 

16-18

- Utsikt -

Norge tilbyr noe av det aller vakrest i verden når det kommer til utsikt over naturområder. I dette programmet blir du tatt med til noen av Norges vakreste steder - helt direkte. 

18-22

Dagen er på hell, solen på vei ned og vi går mot kvelden. Gatelysene over hele landet blir slått på og du kan bli med. 

22-05

Den mørke vinterhimmelen i Nord-Norge er perfekt for å kunne se det sagnomsuste nordlyset som danser gjennom natten. Opplev de terapeutiske og meditative kvalitetene nordlyset kan gi - ved å se det direkte på Norway Live. 

05-07

Solen skal stå opp idag også, og du kan følge den direkte i dette programmet. 

© 2018 Norway Live AS

Norway Live AS
post@norwaylive.tv
+47 99 40 98 60
Konowsgate 5
N-0192 Oslo
Org.nr. 915093396 MVA
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
norwaylive3.png