top of page

Kun 25 minutter fra Oslo sentrum finner vi Skimore Oslo, Oslo-områdets største skianlegg med 11 heiser, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter. Når det er grått og trist vær i byen, er det ofte flott vintervær i høyden. For å få frem dette, har Skimore Oslo tatt i bruk LIVE-TV på ulike reklameflater i bykjernen.


Medieomtale Ski-TV og Clear Channel

– Vi har ofte minusgrader og strålende sol, mens det er grått og trist nede i sentrum, sier Espen Bengtson i Skimore. Det er viktig for oss å vise våre gjester og medlemmer hvordan det faktisk er hos oss. Etter at vi begynte å benytte oss av direktesending fra Norway Live på skjermer og reklameflater i Oslo sentrum, så når vi de som står og venter på trikk og buss, og har tankene på alt annet en ski og vinterglede.


Clear Channel reklame

Direktesendt utendørsreklame med Norway Live og Clear Channel på t-bane nettet.


Skimore TV

Skimore Kongsberg og Skimore Drammen benytter seg av Norway Live og alle Skimore-anleggene er veldig godt fornøyde med samarbeidet og den synligheten det gir. Skimore-TV er et program som roterer mellom de tre ulike Skimore anleggene. Norway Live har samarbeid med over 20 alpinanlegg. Sammen utgjør de programmet "Ski-TV".

Savner du en destinasjon?

Om du savner en destinasjon, eller er et alpinanlegg som ønsker deltagelse. Ta kontakt med Norway Live.

bottom of page