top of page

Norway Live har vært på lufta siden 2019. Her kan du se alt fra skreifiske i Barentshavet, et ørnerede på Smøla, eller utsikt over by og land. Mye har skjedd siden oppstarten, men starten på suksessen var LIVE-sending fra Norske alpinanlegg.


Medieomtale Ski-TV: Frontir Media


Norway Live er Norges eneste TV-kanal som sender LIVE døgnet rundt. Blant programmene finner vi "Ski-TV" i samarbeid med alpinanlegg, "Marka LIVE" i samarbeid med Skiforeningen, "Fyr til fyr" i samarbeid med Kystverket, "Under" i samarbeid med Havforskningsinstituttet.


Marka LIVE Skiforeningen

Skiforeningen er aktuelle med programmet "Marka LIVE". De har også sendt direkte fra løypemaskin i Nordmarka.


– Sakte-TV er terapi. Du kan si hva du vil, men det å se "prime footage" fra den norske fjellheimen med snødekte fjell gir ro i sjelen. Og hvem vil vel ikke få med seg forholdene – når nysnøen ligger som et glitrende teppe i fjellsidene?, sier Pål Andreas Gjersøe, daglig leder i Norway Live.


Informasjonsbasert Sakte-TV


Norway Live er å finne på Apple-TV, Altibox, Telia og Riks-TV. Men det er ikke bare foran TV-skjermen seerne er. Kanalen mener å ha funnet en balanse mellom godt innhold til forbruker og relevant informasjon til programdeltakere. En slags LIVE-marketing, pakketert som Informasjonsbasert-Sakte-TV. Eller "IBS-TV" som har sprunget ut som en helt ny sjanger fra TV-kanalen.

Ikke bare TV Programmene deles hyppig på lokale og nasjonale aviser, hos destinasjonsselskapene, kulturkalendere, lokale nærings.- og kultursider, samt diverse kommunale sider, med mer.

– Krysspublisering over flere kanaler gir et bredt nedslagsfelt og fungerer som en evig "content maskin" for våre programdeltagere.


– Vi produserer LIVE-innhold som kan benyttes 24/7 i alle kanaler. Hele veien har tanken vært at våre programmer skal kunne vises til enhver tid; på alt fra nettsider og Sosiale Medier, til OOH og Digital Signage, eller hjemme i TV-stuen, sier Gjersøe. Det er elementært for anleggenes business å kunne informere om vær og vind, åpne nedfarter og løyper, tilbud og annet. Dette har tidligere blant annet blitt gjort med ustabile webkameraer. I dag dytter vi all denne informasjonen inn i en produksjon av TV-kvalitet. Og vi kan dele innholdet hvor som helst - når som helst, avslutter Gjersøe.bottom of page