top of page

Norway Live er en TV-kanal som sender direkte døgnet rundt. Det produseres LIVE-innhold som programdeltakerne kan benytte i ulike kanaler. Fra november er programmet «Ski-TV» på lufta. 20 alpinanlegg deltar.


Medieomtale Ski-TV: Alpin & Fjell Magasin


Det er 50 kameraer og 150 utsnitt som til sammen utgjør «Ski-TV». I og med at det er direktesending hele døgnet, fra time til time, så vil vi se både fartsfylte og saktegående innslag. Alt som skjer der kameraene er, fanges opp. Vær- og snøforhold, preppestatus, folk i farten eller ganske enkelt snødekte fjell og omgivelser, stjernehimmel og vakker natur.


Kvitfjell alpinanlegg great webcamera from Norway Live

Kvitfjell har tre LIVE-kameraer i anlegget som sendes på alt fra nettsider til TV-skjermer. Nyhet i vinter er at LIVE-bildene også skal sendes i utleieenhetene på Kvitfjell.Ski-TV og ulike kanaler

– Det jeg mener er spesielt med Norway Live, er hvordan hver enkelt programdeltaker kan trekke ut "sin del" og benytte dette som de selv ønsker. På nettsider, i sosiale medier, skjermer på togstasjoner og hoteller, på kino, direkte i anlegget og så videre. Og selvfølgelig kan du se «Ski-TV» hjemme når som helst på døgnet, orienterer Pål Andreas Gjersøe i Norway Live.

Alpin & Fjell har snakket med to anlegg som er med i programmet fra Norway Live. Kvitfjell har vært med siden 2020, Beitostølen er ny i år. Hva tenker de rundt satsingen og eget bruk?Kvitfjell, kommunikasjonsansvarlig Alpinco, Veslemøy Eineteig Wedum

– Vi bruker innholdet aktivt på sosiale medier og hjemmesider. Utsnittet vi har på ett av kameraene våre er dessuten så vakkert, at det har vi kjørt timelaps på flere ganger med soloppgang og helt magisk stemning! Vi ser at direktebilder fungerer veldig bra. Fnugg er også integrert, slik at løyper og heiser synes i livebildene.

Utvidelse av bruken – Vi tenker stadig på hvordan dette kan brukes enda bedre. Nyhet på Kvitfjell i år, er livebilder fra fjellene direkte inn på TV-skjermene i alle våre utleieenheter, samt andre flater i lokalområdet der dette kan vises. Ellers er det for eksempel veldig aktuelt med skjermer i bunn av destinasjonene for å vise at ofte, når det er kaldt og tåke i dalen, så er det mye mildere og sol over tåka. Med levende bilder blir dette veldig mye enklere og visuelt.Beitostølen, direktør Beitostølen Resort, Atle Hovi

– Vi er ny samarbeidspartner til Norway Live i år. LIVE-sendingene blir en nyhet som vil skape økt oppmerksomhet for Beitostølen. Vi ønsker å investere i økt trafikk på vår egen hjemmeside og håper flere blir fristet til å bestille opphold hele året. LIVE-sendingen blir et nytt utstillingsvindu som viser natur, utsikt og den kompakte fjellandsbyen Beitostølen er, hvor alt er innenfor gåavstand. Vi skal lage timelaps av været, snømengder, lyset, blåtimen og fra alle fire årstider.

Kamera på fire steder – Vi har valgt oss ut plasseringer som viser produkt, utsikt og natur. På taket av Radisson Blu Mountain Resort, Beitostølen som viser 360-graders utsikt. På toppen av den nye Bitihornekspressen som viser bakken, sommerparken, sykkel, langrenn, turstier, utsikt og fjelltoppen Bitihorn som er logoen til Beitostølen Resort. Denne heisen er åpen også om sommeren. I Raudalen Alpinsenter som har røde og svarte nedfarter. På toppen av OlaExpressen som vil vise Jotunheimen og Langsua nasjonalparker, Valdres og skibakkene.

bottom of page