• Matias Nordahl Carlsen

Steigen vant konkurransen om hvem som har "Norges vakreste utsikt"!

Oppdatert: 17. okt. 2019

Med 232 stemmer kan vi si at Nordfold i Steigen tok en solid førsteplass i Norway Lives utsiktskonkurranse. Direktebilder fra vinner-utsikten vil bli å finne på Norway Live om ikke alt for lenge.


- Her er det masse skiftende vær og farger både på sjøen, i fjellene og på himmelen. Man får ro i sjelen av slikt, forteller Raymond Lagård, som vant konkurransen og nå er klar for å dele utsikten sin med hele Norge.

Nordfold i Steigen i Nordland vant Norway Lives utsiktskonkurranse! Gratulerer!

Det ble til slutt sendt inn over 30 bidrag til konkurransen og Steigen vant over mer profilerte steder som Bergen, Ålesund og Arendal. Mye at dette er takket være Raymond som har vært flink til å gjøre sine sambygdinger kjent med konkurransen ved hjelp av både facebook og twitter.


-I tillegg til masse båter i fjorden som er å leverer fisk, kan man også se Steigens høyeste fjell, Helledalsisen (1351 moh) fra utsikten min, avslutter Raymond Lagård.


Spillum, som ligger ved Namsos kom på både andre- og tredjeplass, like foran Hornhellen som tok fjerdeplass denne gangen.


Spillum ved Namsen kom på både 2 og 3 plass :)

Takk til alle som ble med på utsikts-konkurransen denne gangen, vi kjører igang ny runde om ikke lenge, så det er bare å gjøre klar utsikts-bildene dine :)


Hornelen kom på fjerdeplass i Norway Live sin utsiktskonkurranse.

Her kan dere se de andre utsiktene som var nominert i konkurransen.1,154 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram