Norway Live

Norway Live er et medie– og teknologiselskap etablert i Norge i 2018.

Norway Live produserer innhold for distribusjon til alle plattformer – også utenfor eget distribusjonsnettverk. 

​Vår egenutviklede IBL-TV teknologi (Informasjonsbasert-Live-TV) gjør at vi kan skape helhetlige, kreative, og unike programkonsepter for våre seere og samarbeidspartnere. Alt skreddersydd for å levere en fleksibelt og robust tjeneste for alle plattformer. ​

I våre programmer fokuserer vi på å vise frem norsk natur, kultur, idrett og opplevelser. 

 

Norway Live har Norges første lineære TV-kanal (Norway Live) som alltid sender LIVE – 24 timer i døgnet. 

Image by Lightscape
 

Distribusjon

Vi tilbyr en helt åpen distribusjonsmodell, som gjør at alt innhold kan deles overalt. Alle de enkelte videostrømmene ligger åpne og vil være tilgjengelig for alle lineære, digitale og lokale plattformer.

telia.png

Telia

Har du Telia (tidligere GET) som kabal-TV leverandør så finner du Norway Live på kanalplass 80. Her er Norway Live tilvalgskanal og du bruker bare 1 av dine poeng på å velge oss. Kundeservice: 21 54 54 54

rikstv.png

Riks-TV

Dersom du har Riks-Tv med dekoder, SMART-boks og er tilkoblet internett, finner du Norway Live på kanalplass 39. Ring kundeservice ved problemer: 21 01 02 10.

altiboks.png

Altibox

Norway Live er valgfri kanal hos Altibox. Dette betyr at du kan bruke av dine poeng til å velge Norway Live til din kanalliste. Klikk på denne linken, logg deg inn og velg Norway Live.

831330.png

Apple-tv

Søk opp Norway Live i Apple-TV appen og få den beste seeropplevelsen.

free-youtube-logo-icon-2431-thumb.png

YouTube

Søk opp Norway Live.
Alle programmer ligger åpent for våre seere, samt mulighet for embed til nettsider, eller annet.

Facebook_icon_2013.svg.png

Facebook

Søk opp Norway Live.
Programmer deles til egne kanaler og krysspubliseres til partnere.

chromecast.png

Chromecast

Chromecast LIVE til ønskede flater.

livestream.png

LIVE-linker

Våre programmer sendes LIVE på alt fra den lille kaféen, til den internasjonale butikkjeden. Utendørsreklame, infoskjermer, og øvrige digitale flater.

 

Personvern

Norway Live er en helt ny TV-kanal på lineær TV og nett med fokus på live-produksjoner fra hele Norge.

I våre flerkameraproduksjoner, vil de som er tilstede informeres om at innholdet kringkastes. 


I våre Live-TV-konsepter har vi kameraer plassert ut for å fange de vakreste naturlandskapene, de travleste byene og de koseligste tettstedene. Kameraenes plasseringer og utsnitt er valgt med personvern i fremste rekke, og vi prøver så godt det lar seg å gjøre å tilpasse at ingen skal føle seg overvåket eller utlevert. I løpet av en rotasjon mellom kameraene våre vil hvert enkelt kamerautsnitt vises i underkant av 15 sekunder før rotasjonen går videre til neste kamera på en ny lokasjon.


Dersom du har innspill på enkelte kamerautsnitt eller ønsker spesifikke deler fjernet, vennligst ta kontakt med vår personvernansvarlig på personvern@norwaylive.tv.

 
 

Priser og informasjon


IBL-TV er "Informasjonsbasert-Live-Tv". Det bygger på Norway Live sin egenutviklede teknologi som muliggjør programformatet. 

Alt du trenger er et kamera fra oss. Og strøm + internett.​

Programmene produseres med fastmonterte kameraer som fjernstyres fra vårt kontrollrom. Vi sender daglig med direktebilder fra destinasjonene som er med i de ulike programmene. Over de direktesendte bildene kan vi sammen lage lettfattelig informativ grafikk, som gjøres relevant for brukere og kunder. Deretter distribueres programmene til alle tenkelige plattformer.  ​

Merk: kanalen er ikke tradisjonelt reklamefinansiert. Hvert program finansieres av initiativtaker selv, og/eller relevante samarbeidspartnere for de ulike programmene. Innhold som sendes eies av Norway Live og deltagere/initiativtakere for hvert program

Etablering program

25.000,-

Infrastruktur, klargjøring kameraer, grafikkløsning, egen dedikert server for eget program.

Kamera

7.800,-

Etablering per kamera. Minimum to kameraer må settes opp for etablering av eget program.

Distribusjon

7.500,-

Distribusjon og linjer, overvåking. Sikrer 99% oppetid for ditt program, 24/7.