HD-klare bilder - fra din destinasjon

Norway Live er Norges første og eneste TV-kanal som fokuserer på direkte sakte-TV fra verdens vakreste land. Vi vil sende LIVE fra eventer og arrangementer, vi vil kringkaste livebilder fra fjellet med interessant værinformasjon og vi vil ta seerne med på ekspedisjoner, mens de skjer.

Informasjon IBS-TV. 

IBS-TV er "Informasjonsbasert-Sakte-Tv". Det bygger på Norway Live sin egenutviklede teknologi som muliggjør programformatet. 

Alt du trenger er et kamera fra oss. Og strøm + internett.

Norway Live er Norges nye direktesendte TV-kanal som gikk på lufta 2019. Syv dager i uken og 24 timer i døgnet sender vi direkte fra ulike lokasjoner i Norges langstrakte land.   
 

Vi sender daglig med direktebilder fra destinasjonene som er med i de ulike programmene. Over de direktesendte bildene kan vi sammen lage lettfattelig informativ grafikk, som gjøres relevant for brukere og kunder.  

I tillegg til Norway Live sin egen distribusjon, får du en LIVE-sending i HD til fritt bruk i egne kanaler (nettsider, sosiale medier, etc).

Våre sendeflater er ulike Altibox, Telia/Get, Riks-TV, YouTube, Facebook, Apple-TV, med fler. 

Les mer her om du ønsker: www.norwaylive.tv/distribusjon

 

Det kan legges inn flere eller færre grafikk-elementer i forhold til hva man ønsker. Grafikken kan til en vis grad tilpasses hver destinasjon i forhold til hvilken informasjon som er viktig, akkurat der.  

Merk: kanalen er ikke tradisjonelt reklamefinansiert. Hvert program finansieres av initiativtaker selv, og/eller relevante samarbeidspartnere for de ulike programmene. Innhold som sendes eies av Norway Live og deltagere/initiativtakere for hvert program

Priser

Kamera: 7.800,- (pris per kamera)

Etablering: 25.000,- (Infrastruktur, klargjøring kameraer, grafikkløsning, egen dedikert server for eget program)
Distribusjon: 6.000,- / mnd (Distribusjon og linjer, overvåking. Sikrer 99% oppetid 24/7)

Alle priser er per stk og per mnd. med 6 mnd. oppsigelsestid