top of page
LOFOTEN.jpg

VÅRE PROGRAMMER

I våre programmer fokuserer vi på å vise frem norsk natur, kultur, idrett og opplevelser. Sammen med våre programpartnere produserer innhold som kan deles til alle plattfomer.

Ski-TV: Welcome
Ski-TV: Videos

Hvorfor LIVE-TV?

"Sakte-TV" – er en samlebetegnelse for TV-produksjoner av et tema, en reise, eller hendelse i reell tid.

Vårt ekstra element inn i våre programmer, er at vi har en overliggende grafikk i bildet. Her vil du få informasjon om hvor du er, og hva du ser. Vi kaller det "Informasjonsbasert-Live-TV", eller "IBL-TV". 

Både norske og utenlandske medier har omtalt sjangeren. Flere mener det er en god motreaksjon på andre ”raske” mediekanaler, og på hverdagslivets stress. Bare ved å se på et bilde av natur i noen minutter – kan dette gi en avslappende effekt. Med over 30.000 seertimer per måned håper vi våre programmer kan bidra til nettopp dette, samt være tanke– og fantasifremkallende, og gi en følelse av fellesskap rundt det man ser.

Uten klipping eller annen inngripen fra produsenter, fanger kameraer det som skjer i den faktiske tiden det tar, minutt for minutt. Siden 2009 har ulike norske selskaper produsert en rekke slike programmer. Programmene har fått høye seertall og skapt et enormt engasjement hos sitt publikum – verden over.

 

Norway Live har Norges første lineære TV-kanal (Norway Live) som alltid sender LIVE – 24 timer i døgnet. 

Våre programmer distribueres hos oss, men ligger også åpent for fritt bruk; Du kan finne vårt innhold på alt fra digitale skjermer på flyplasser, utendøsreklame, lokale butikker, legekontorer, hoteller, kjøpesentere, til nettaviser og sosiale medier. 

Klikk her dersom du ønsker å bidra med innhold til noen av våre programmer, få tilgang til programmer, eller har innspill til nye programkonsepter!

Ski-TV: Text
bottom of page