top of page
LOFOTEN.jpg

VÅRE PROGRAMMER

I våre programmer fokuserer vi på å vise frem norsk natur og kultur.

Sammen med våre programpartnere produserer innhold som kan deles til alle plattfomer.

Ski-TV: Welcome
Ski-TV: Videos

Hvorfor LIVE-TV?

"Sakte-TV" – er en samlebetegnelse for TV-produksjoner av et tema, en reise, eller hendelse i reell tid.

Norway Live sine ekstra elementer inn i slike produksjoner, er en overliggende informativt grafikk i bildet. Her får informasjon om hvor du er, og hva du ser. I tillegg er det alltid flerkamera-produsert. De ulike kameraene er fastmontert, men bevegelige. Det settes opp gitte vinkler, med en fast rotasjon, mellom de ulike aktuelle kameraplasseringene. Produksjonen er fjernstyrt, kostnadseffektiv og fleksibel. Uten klipping eller annen inngripen fra produsenter, fanger våre kameraer opp det som skjer – når det skjer – minutt for minutt. 

Vi kaller det "Informasjonsbasert-Live-TV", eller "IBL-TV". 

Både norske og utenlandske medier har omtalt sjangeren "Sakte-TV". Flere mener det er en god motreaksjon på andre ”raske” mediekanaler, og på hverdagslivets stress. Bare ved å se på et bilde av natur i noen minutter – kan dette gi en avslappende effekt. Med over 30.000 seertimer per måned håper vi våre programmer kan bidra til nettopp dette, samt være tanke– og fantasifremkallende, og gi en følelse av fellesskap rundt det man ser.

Siden 2009 har ulike norske selskaper produsert en rekke slike programmer. Programmene har fått høye seertall og skapt et enormt engasjement hos sitt publikum – verden over.

Norway Live har Norges første lineære TV-kanal (Norway Live) som alltid sender LIVE – 24 timer i døgnet hos Riks-TV, Altibox og Telia. Du finner også våre programmer på Apple-TV og Youtube. 

Våre programmer distribueres hos oss, men ligger også åpent for fritt bruk; Du kan finne vårt innhold på alt fra digitale skjermer på flyplasser, utendørs-reklame, lokale butikker, legekontorer, hoteller og kjøpesentere, til nettaviser og sosiale medier. 

Klikk her dersom du ønsker å bidra med innhold til noen av våre programmer, få tilgang til programmer, eller har innspill til nye programkonsepter!

Ski-TV: Text
bottom of page