Norges nye TV-kanal lanserer Ski-TV!

Norway Live er Norges nyeste TV-kanal som gikk på luften i begynnelsen av mars 2019. Syv dager i uken, tjuefire timer i døgnet sendes det direkte fra fjell og fjord, by og kyst, gjennom ulike programmer. 

En av pilotene er programmet Ski-TV. Et programkonsept der vi rullerer mellom ulike alpinanlegg fra morgen til ettermiddag, med direktebilder og informativ grafikk. I en loop vises ulike utsnitt fra hvert kamera 7,5 sekunder, før det bytter til neste kamera. En loop fra et skisenter vil vare i 10 minutter. Takket været værstasjoner, samt integrasjon med andre værdata og tjenester, blir dette presentert som et direktebilde fullt av nyttig informasjon som snømengde, værmelding, temperatur, vind og ytterligere ønsket informasjon.

Hemsedal bilde.001.jpeg
hikvision.png

Det monteres 2 stk kameraer hos dere. Kameraene er værbestandige, monteres utendørs og er kun avhengig av strøm og internett for å fungere. Kameraene fjernstyres av oss.

Det eneste dere må stille med er tilgang til strøm og internettforbindelse, samt en kontaktperson for inspeksjon av kameraene. 

 

Om dere har nettlinje med hastighet over 25mbps opp, kobler vi oss på deres eksisterende linje.

Dette får dere:

norwaylive2.png

Ditt skisenter får visningstid på TV-kanalen Norway Live som vil være å finne i alle de største grunnpakkene i Norge, og vil være tilgjengelig i over 80 % av Norske TV husholdninger. Norway Live ligger på Get, Altiboks, RiksTV og Apple-TV

embed.png

Embedkode til sendingen som kan legges inn på egen hjemmeside, bookingsider, lokalaviser og lignende. 

fblive_hex-rgb-375-brc-site.png

Har skisenteret ditt egen Facebook-side, får du selvsagt en videostrøm direktesendt der, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

FNUGG JPG.png

Få integrert en direkte videostrøm på fnugg-appen med værdata og informasjon om ditt anlegg. 

hikvision.png

Det er fullt mulig med flere kameraer hos deg. Ta kontakt for en god pris. 

iStock-898552092.jpg

Ønsker du mer informasjon?

Takk! Melding er sendt.