Norges nye live TV-kanal lanserer Ski-TV!

Norway Live er Norges nyeste TV-kanal som gikk på luften i begynnelsen av mars 2019. Syv dager i uken, tjuefire timer i døgnet skal det sendes direkte fra Norge, fra fjell og fjorder, fra skog, by og kyst gjennom ulike programmer. 

En av pilotene er konseptet Ski-TV, som skal rullere mellom ulike skianlegg fra morgen til ettermiddag, med direktebilder og informativ grafikk. I en loop vises hvert kamera 7,5 sekunder, før det bytter til neste kamera. En loop vil være 10 minutter. Takket været en værstasjon, samt integrasjon med andre værdata og tjenester, blir dette presentert som et direktebilde fullt av nyttig informasjon som snømengde, værmelding, temperatur, vind og ytterligere ønsket informasjon.

Vi monterer 2 stk kameraer hos dere. Kameraene er værbestandige, monteres utendørs og er kun avhengig av strøm og internett for å fungere. Kameraene fjernstyres av oss.

Det eneste dere må stille med er tilgang til strøm og internettforbindelse, samt en kontaktperson for inspeksjon av kameraene. 

 

Om dere har nettlinje med hastighet over 25mbps opp, kobler vi oss på deres eksisterende linje.

Dette får du:

Ditt skisenter får visningstid på TV-kanalen Norway Live som vil være å finne i alle de største grunnpakkene i Norge, og vil være tilgjengelig i over 90,4% av Norske TV husholdninger. Norway Live ligger på Get, Canal Digital, Altiboks, RiksTV, Youtube og Canal Digital Satelitt.

En stk embedkode som kan legges inn på egen hjemmeside og eller feks på bookingsidene, besøksguiden og lokalavisen. Ekstra embedkoder er tilgjengelig for ekstra kostnad pr måned.

Har skisenteret ditt egen Facebook-side, får du selvsagt en videostrøm direktesendt der, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

Få integrert en direkte videostrøm på fnugg-appen med værdata og informasjon om ditt anlegg. 

Ekstratjenester

Det er fullt mulig med flere kameraer hos deg. Ta kontakt for en god pris. 

Vi tilbyr automatiserte timelapser fra de utplasserte kameraene. Denne tjenesten gir deg ferdiglagde timelapse-videofiler fra for eksempel siste dag, eller siste uke, som du fritt kan bruke, feks i sosiale medier. 

Dersom du enten ønsker å ha en egen TV  i resepsjonen med sending fra ditt ski senter 24 timer i døgnet eller om du ønsker å legge den inn i et hotell-TV nettverk, kan du kjøpe en egen setup boks for dette.

Ønsker du å streame til flere Facebook-sider, så tilbyr vi dette.

Ønsker du mer informasjon?

© 2018 Norway Live AS

Norway Live AS
post@norwaylive.tv
+47 99 40 98 60
Konowsgate 5
N-0192 Oslo
Org.nr. 915093396 MVA
  • YouTube
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
norwaylive3.png